top of page
Logo Genette Scris alb, transparent.png

Povestea Genette

         Conceptul Genette a luat ființă în anul 2016, din iubirea de papetarie și de creație. Dorința noastră a fost și încă este, să venim înaintea voastră cu modele unice și moderne contribuind astfel la realizarea unuia dintre cele mai mari vise, nunta voastră. 

Iubim să vorbim cu oamenii și să punem la cale noi proiecte!

Iubim să vedem entuziasmul pe chipul vostru și emoțiile pe care le trăiți!

Evenimente

Din dorința de a fi alături de voi în pregătirile pentru marele eveniment,

echipa Genette a participat la 3 ediții (2018, 2019, 2020) a târgului de nunți Trend Mariaj Suceava,

o ediție a târgului de nunți Ghid Mariaj Iași în 2020, o ediție a târgului de cumătrii, Târgul Bebelușului în anul 2019 și o ediție a târgului de nunți Wedding Days Cluj în anul 2021.

 

De ce să alegi Genette?

Deoarece noi considerăm că fiecare nunta este unică, de aceea dorim să contribuim la bucuria voastră. Invitațiile Genette spun o poveste, povestea voastră – comunică sentimente și trăiri.

În esență, invitația vă reprezintă pe Voi. Ceea ce trebuie să faceți este să ne împărtășiți viziunea și detaliile care vă caracterizează, iar noi vom produce o invitație care, cu siguranță, va corespunde așteptărilor voastre.

 

Suntem încrezători că putem atinge acest scop deoarece Genette echivalează creativitate, unicitate și dedicare.

JHJZ7855.JPG

 

Iată de ce ne-au ales clienții noștri:

Multumim mult pentru aceste invitatii superbe! 😍 calitatea produselor este extraordinara, iar comunicarea cu Genette a decurs fara probleme - ne-au ghidat cu idei, luand in considerare toate dorintele noastre. Recomand cu drag ❤️

Antonia

Octombrie 2021

Astazi, cu un ochi râd și cu unul plang; râd pentru că am primit ultimele produse comandate către Genette's și plâng pentru că astfel am încheiat cea mai reușita colaborare dintre câte am avut pentru organizarea nunții copiilor mei; este colaborarea care ma umplea de lumina, de bucurie, de liniste si ma ajuta sa intru in starea de nerabdare fericita de dinaintea nuntii.

Inca de cand le-am descoperit siteul am avut senzatia ca mi-a suras norocul: un siteu modern, actual, cu modele de invitatii la nunta extrem de frumoase, de feminine, delicate, dar complet noi, proaspete si diferite de tot ceea ce vazusem pe alte siteuri de profil.

Indiferent ce am solicitat, totul a fost posibil; daca am cerut nuantarea vreunui aspect, am primit nu una, ci o multitudine de variante, semn ca cineva de-acolo chiar se implica, chiar este interesat sa ofere evenimentului meu nota de unicitate dorita.

Cred, insa, ca punctualitatea, respectarea termenelor a fost elementul cel mai important pentru mine, fiindca solicitasem o anume maopera care necesita timp mai indelungat si, in plus, am si venit cu tot felul de nevoi suplimentare.

 

Demn de mentionat este si modul de ambalare al produselor, felul in care arata coletul; era efectiv o sarbatoare sa deschid coletul de la Genette's, atat de elegant, de atent prezentat; nu a lipsit nimic, nu s-a gresit nimic, nu s-a produs nicio incurcatura.

Absolut toti invitatii nostri au spus ca invitatii atat de frumoase nu au mai vazut.

Va multumesc din tot sufletul meu, oameni minunati cu maini de aur! Frumoasa sa va fie viata, exact ca minunile pe care le-ati creat pentru copiii mei!

Cu recunostinta, Simona Plesca

August 2021

Recomand! Modele diverse pentru toate gusturile. Echipa Genette foarte dornică să împlinească pe deplin cerințele clienților săi!! Răspunde repede la fiecare mesaj și nu întârzie cu modelele.

Foarte mulțumită de rezultate!

M.L.

The best!

R.G.

Cele mai frumoase invitații!!! Foarte rapizi și se adaptează ușor în situații incerte! (Covid-19).

D.L.

Recomand cu mare drag! Sunt foarte serioși, rapizi în livrarea comenzilor, și foarte pricepuți în ceea ce fac!

I.D.

Invitațiile perfecte! Am rămas placut impresionată de grija și atenția pe care o acordă Genette în ceea ce fac. Nu puteam alege un loc mai bun, unde micile mele idei, să prindă contur și să fie transpuse în realitate! Multumesc frumos Dianne Cernișov pentru faptul că ai avut rabdare cu mine, pentru ca știu cât pot fi de dificilă și de perfectionistă!

L.R.

Recomand din toata inima! Calitate, modele superbe, oameni faini!

D.D.

Mulțumim pentru frumoasele invitații, și sperăm să colaborăm și in viitor!

R.T.

Recomand cu toata încrederea!!! Seriozitate, calitate și multă eleganță!

I.M.

bottom of page