top of page

Colecții unicat

Invitațiile cu design unic sunt potrivite pentru acele cupluri pasionate de design, calitate și de frumusețea palpabilă a invitațiilor lucrate manual. Paleta largă de culori și texturi, varietatea de accesorii, cât și frumusețea hârtiei manuale vor întregi și contribui la creionarea invitației mult visate. 

Alegerea tipului de invitație

Plasarea comenzii

Realizarea machetei electronice

1.

Pentru a comanda o invitație cu model unicat, trebuie să urmați câțiva pași:

2.

3.

4.

Confirmarea și producerea invitațiilor

Un prim pas,

și cel mai important este să alegeți formatul invitației dumneavoastră și anume ce tip de hârtie, print, model de plic și ce accesorii să cuprindă invitația dumneavoastră. Vă recomandăm să analizați colecțiile noastre de invitații și paletele de culori din sectiunea Colecții Semi-Personalizate pentru a vă îndruma în alegerea dumneavoastră.

Înainte de a plasa comanda vă rugăm să luați în considerare, textul invitației, culoarea acestuia și fontul dorit. Pe parcusul procesării comenzii dumneavoastră vom analiza toate datele și dacă va fi necesar vă vom contacta pentru mai multe detalii.

Odată ce vom colecta toate datele vom începe să creionăm invitația dumneavoastră. Procesul de realizare a machetei electronice presupune un termen de 5-7 zile lucratoare.

După ce macheta va fi realizată, o vom trimite pentru a primi confirmarea dumneavoastră. După această etapă orice modificare a invitației va avea un cost suplimentar. De aceea, vă rugăm să ne transmiteți toate modificările până la această etapă.

După confirmarea dumneavoastră timpul de lucru al invitațiilor este de 7-10 zile lucrătoare, iar în perioadele aglomerate acesta se poate modifica.

Pentru a comanda completează următorul formular:

Formular de comandă
Colecția de invitații cu design unic
Alege tipul de hârtie dorit
Alege tipul de print

*Printul Folio se poate realiza doar pe cartonul Standard Dublat, 500 g/mp

Alege modelul plicului

*Vă rugăm, specificați în observații culoarea dorită.

Accesorii

*Vă rugăm, specificați în observații culoarea dorită.

Îți mulțumim! Revenim cât mai curând!

bottom of page